Hvala Vam što koristite internet sajt www.molekulaz.com. Molimo Vas da na početku, pre daljeg korišćenja internet sajta detaljno pročitate uslove koji slede. Pri svakoj poseti internet sajtu, smatraće se da ste navedene uslove razumeli i da se sa njima slažete u celosti. Ukoliko ne želite da navedene uslove prihvatite, molimo vas da internet sajt www.molekulaz.com ne korisatite.

U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS 62/2014), MOLEKULAZ doo obaveštava korisnike internet sajta www.molekulaz.com o sledećem:

Prodaja proizvoda/robe koja je ponuđena na internet sajtu molekulaz.com, predstavlja deo registrovane delatnosti MOLEKULAZ doo. Kupci proizoda prema predviđenim uslovima mogu uložiti reklamaciju na kupljeni proizvod putem elektronske adrese office@molekulaz.com

U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošača ( glasnik RS, br. 62/2014) kupovina putem internet sajta www.molekulaz.com smatra se prodajom na daljinu.

Cene proizvoda na internet sajtu molekulaz.com naznačene su uz svaki proizvod pojedinačno.

Svaki vid kupovine uz određene pogodnosti (akcijska prodaja), izvršiće se prema uslovima naznačenim na internet sajtu molekulaz.com.

Osnovne karakteristike (i način upotrebe) konkretnih proizvoda možete pronaći u njihovom opisu na internet sajtu molekulaz.com kao i u deklaraciji koju dobijete uz kupljeni proizvod.

Pri kupovini proizvoda cene prema kupcima – fizičkim licima i pravnim licima prikazane su sa uračunatim PDV-om.

Plaćanje proizvoda kupljenih putem internet sajta molekulaz.com, fizička i pravna lica plaćaju na osnovu predračuna koji dobijaju nakon porudžbine proizvoda.

Kupac nakon kreiranja porudžbine, istu potvrđuje pritiskom na taster NARUČITE, i samim tim obavezuje se da će poručenu robu platiti.

Proizvodi poručeni putem internet sajta molekulaz.com isporučuju se kupcima prema definisanim USLOVIMA ISPORUKE.

MOLEKULAZ DOO dužan je da isporuči naručene proizvode koji moraju biti saobrazni porudžbenici koju je kupac popunio. Ako isporučeni proizvodi ne odgovaraju poručenim, kupac je u obavezi da u predviđenom roku obavesti MOLEKULAZ doo i ima pravo da od prodavca traži da bez naknade nedostatke otkloni (popravkom ili zamenom), da traži umanjenje cene ili raskid ugovora (u pogledu robe sa nedostacima). Troškovi nastali u navedenom postupku po reklamaciji padaju na teret MOLEKULAZ doo.

Nakon kupovine proizvoda kupac ima pravo da jedan ili vise poručenih artikala zameni za proizvode iste, niže ili više cenovne vrednosti, ukoliko zahtev podnese MOLEKULAZ doo u roku od 14 dana. 

Nakon kupovine proizvoda kupac ima pravo da da odluči da istu ne želi da zadrži, tj. ima pravo da odustane od ugovora u roku od 14 dana čime ostvaruje pravo na povrat iznosa u visini cene plaćene za proizvod

ISPORUKA

Rok isporuke

Nakon izvšene kupovine na internet sajtu www.molekulaz.com i potvrde o kupovini od strane MOLEKULAZ doo, porudžbina ulazi u status obrade. Kada obrada porudžbine bude gotova (najviše 3 radna dana), na ostavljenu e-mail adresu dobićete obaveštenje o statusu i prijemu iste. Za sve porudžbine izvšene van radnog vremena, MOLEKULAZ doo će Vas kontaktirati sledećeg radnog dana. Od trenutka potvrde Vaše porudžbine  rok isporuke je 3-5 radnih dana.

Preuzimanje naručenog proizvoda

Nakon potvrde Vaše porudžbine, MOLEKULAZ doo će naručeni proizvod dostaviti na Vašu adresu putem kurirske službe .

Bitno je napomenuti da je potrebno da prilikom preuzimanja pošiljke od  kurirske službe paket/pošiljku pregledate da bi ste se uverili da ne postoje vidna oštećenja pošiljke. Ukoliko prilikom pregleda uočite da je pakovanje u kome je proizvod/roba transportovana vidno oštećen, kao i da posumnjate da je sam proizvod/roba oštećen, imate pravo da odbijete prijem pošiljke.

Bitno je naglasiti da nas odmah kontaktirate putem e-mail adrese office@molekulaz.com

Ukoliko je pošiljka bez oštećenja, nakon preuzimanja iste u obavezi ste kuriru potpisati potvrdu o preuzimanju pošiljke.

 Ukoliko kurir ne uspe da vam dostavi pošiljku, ista se vraća MOLEKULAZ doo, te ćemo Vas nakon toga kontaktirati i pokušati da rešimo problem na najefikasniji način.

REKLAMACIJE

Napominjemo da je bitno da kupac prilikom dostave pregleda pošiljku i da sva vidljiva oštećena na pakovanju proizvoda prijavi kuriru koji isporučuje proizvod. Rok za prijavu oštećenja je 24h od prijema robe.